Asiakaspalautteet selkokielikoulutuksista

Sanna-Leenan selkokielikoulutus oli mielenkiintoinen, ytimekäs ja havainnollistava. Se yhdisteli sopivassa määrin konkreettisia esimerkkejä ja yleisempää teoriatason tietoa. Olen jo nyt päässyt hyödyntämään oppeja viestinnän tehtävissäni. 

Laura Hautsalo

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Espoon kaupunki

Järjestimme Sanna-Leenan kanssa Selkokielellä selkenee-koulutuksen goforelaisille tammikuussa 2022. Tiiviissä kahden tunnin paketissa saimme konkreettisia ohjeita ja esimerkkejä miten selkokieltä voidaan hyödyntää saavutettavia sivustoja suunnitellessa. Koulutus sai hyvää palautetta osallistujilta ja osa toivoikin lisää syventävää tietoa aiheesta. Suosittelemme koulutusta lämpimästi etenkin sisällöntuottajille!

Berit Alasmäki

UX design 

Gofore

Sanna-Leena oli puhumassa Mothers in Businessin järjestämässä webinaarissa siitä, millä tavoin viestijät voivat selkeyttää omaa tekstiään. Saimme todella selkeitä käytännön ohjeita ja esimerkkejä. Sanna-Leenan vinkit ja ajatukset aiheesta olivat erittäin asiantuntevia, ja tapahtuma oli rento ja lämminhenkinen. En voi muuta kuin suositella!

Senja Sakko

Mothers in Business

Asiakaspalautteet selkomukautuksista

Sanna-Leena kanssa yhteistyö sujuu. Asiantuntemus ja ammattitaito näkyy kaikessa tekemisessä ja lopputulos on aina laadukas. Jos tarvitset teksteihisi selkokieltä tai muunlaista selkeytystä, tässä on siihen osaaja, Lämmin suositus!

Tiina Kuopanportti

Oikeudellisen ennakoinnin asiantuntija

Taitekohta 

Kiitos sujuvasta yhteistyöstä! Tämä oli ensimmäinen tilaamani selkokielimukautus, joten arvostin kovasti Sanna-Leenan tapaa aktiivisesti ehdottaa ja perustella muutoksia. Suosittelen lämpimästi.

Varpu Salmenrinne

Sosiaalitoiminnan suunnittelija

Suomen Punainen Risti

Sanna-Leenan avulla saimme muokattua Kuuloliiton Kuule ja muista -hankkeen tuottamat materiaalit selkokielelle. Yhteistyö oli sujuvaa ja nopeaa. Sanna-Leenan tekemät korjaukset ja muokkaukset olivat selkeitä ja konkreettisia. 

Maarit Honkasola

Asiantuntija

Kuuloliitto ry